Kvalitetni proizvodi iz Rottex asortimana

Kada se radi o opremanju hotela, svaki detalj je važan. Kvalitetni proizvodi ne samo da doprinose udobnosti i zadovoljstvu gostiju, već i stvaraju dojam o profesionalnosti i brizi za njihovo iskustvo. U ponudi tvrtke Rottex.hr, nudimo sve što je potrebno za opremanje hotela od vrhunskih posteljina do opreme za kupaonice. Evo pregleda nekih ključnih proizvoda iz našeg asortimana:

Posteljina i Ručnici

Kvalitetna posteljina i ručnici su esencijalni za udobnost gostiju. Naša ponuda uključuje širok izbor posteljine od pamuka i mikrovlakana, kao i mekane i upijajuće ručnike u različitim veličinama. Svi naši proizvodi su visoke kvalitete i izdržljivosti, te će osigurati udoban i ugodan boravak za vaše goste.

Kupaonička Oprema

Oprema za kupaonicu igra ključnu ulogu u stvaranju dojma luksuza i čistoće. U našem asortimanu možete pronaći sve što je potrebno za opremanje kupaonica u vašem hotelu, uključujući sapune, šampone, balzame, gelove za tuširanje, sapune za ruke, toaletni papir i još mnogo toga. Naši proizvodi su nježni prema koži, ali istovremeno učinkoviti i mirisni.

Hotelski Potrepštine

Osim posteljine i kupaoničke opreme, u našem asortimanu možete pronaći i ostale hotelske potrepštine kao što su sušila za kosu, pegle i daske za peglanje, mini hladnjaci, sefovi, čajnici, kave i čajevi, boca vode i drugo. Sve što je potrebno za udoban boravak vaših gostiju nalazi se na jednom mjestu.

Posuđe i Pribor za Jelo

Za hotele koji nude uslugu doručka ili restorane, važno je imati kvalitetno posuđe i pribor za jelo. U našoj ponudi možete pronaći tanjure, čaše, šalice, pribor za jelo, tanjuriće, zdjele i posude za posluživanje u različitim veličinama i stilovima. Naša posuđa su izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na lomljenje i lako se održavaju.

Oprema za Čišćenje i Održavanje

Za održavanje čistoće i higijene u vašem hotelu, važno je imati odgovarajuću opremu za čišćenje. U našem asortimanu možete pronaći sve što je potrebno, uključujući mopove, kante, krpe, spužve, sredstva za čišćenje, dezinficijense i još mnogo toga. Naša oprema za čišćenje je učinkovita, ali istovremeno nježna prema površinama.

Kako Naručiti

Naručivanje proizvoda za vaš hotel iz našeg asortimana je jednostavno. Posjetite našu web stranicu Rottex.hr, pregledajte našu ponudu i odaberite proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Naš tim je uvijek tu da vam pruži podršku i savjetuje vas u odabiru najboljih proizvoda za vaš hotel.

Ulaganje u kvalitetne proizvode za vaš hotel je ulaganje u zadovoljstvo i udobnost vaših gostiju. S našim širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda, možete biti sigurni da će vaši gosti imati nezaboravan boravak i rado se vraćati u vaš hotel.

Scroll to Top